- Pagina anterioara
- Pagina 1 din 4
- Urmatoarea pagina
1. Piept de pui cu masline
Sursa foto: wizzed.com
Ingrediente
- 500 g piept de pui
- 1 ceapa
- ulei
- 100 g masline verzi
- 2 rosii
- 2 linguri cu vin rosu
- sare
Cum se prepara:
Pui pieptul de pui la fiert. Cand este gata, il tai in bucati potrivite. Tai ceapa in rondele si o calesti, 3-4 minute. In tigaia in care ai calit ceapa adaugi rosiile taiate marunt, maslinele, pieptul de pui, cateva linguri cu apa si vinul rosu. Le lasi la foc potrivit, aproximativ 10 minute, perioada in care, din cand in cand, amesteci usor. Gustoasa portie are putin peste 160 de calorii si se serveste calda.
Sursa foto principala: lavenderandloveage.com
- Pagina anterioara
- Pagina 1 din 4
- Urmatoarea pagina