Feluri principale

#cartofi #garnitura #cartofi prajiti #condimente cartofi prajiti #Poutine

5 moduri diferite in care poti savura cartofii prajiti. Tu le-ai incercat?

Cartofii prajiti sunt o placere vinovata pe care ti-o permiti din cand in cand, cu gandul ca a doua zi vei alerga doua ture de parc cel putin. Dar stiai ca exista mai multe moduri de a prepara acest tip de garnitura? Nu difera cu mult de varianta clasica, insa savoarea este cu totul diferita dintr-o parte in alta a lumii. Iata 5 combinatii inedite pe care le poti incerca si tu!

1. In Canada

Poutine este prezentat de canadieni drept mancarea lor traditionala. Asta chiar daca este vorba despre o garnitura si nu de o mancare elaborata, mai degraba de o combinatie de alimente, si nu de un mod de a prepara cartofii prajiti.

Iata despre ce e vorba mai exact: clasicii cartofi prajiti sunt amestecati cu bucati de branza si cu un sos brun special, obtinut din ceapa, usturoi, ketchup, supa de vita, ardei rosu, sare si sos Worchester. Sursa foto: thestayathomechef.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din mancare

Expertul Acasa.ro, Chef Matthew Ehsanmehr

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Drob, stufat si pasca, preparate traditionale intr-o forma inedita pentru masa de Paste

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Cum se pregatesc mucenicii muntenesti

Experti Retete

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Gateste cu Oana: Inghetata raw cu 3 ingrediente

Expertul Acasa.ro, Oana Grecea: Chef in bucataria de acasa

Pune o intrebare