Feluri principale

#ardei #soia #carne

Ardei umpluti cu soia

Ardeii umpluti cu soia sunt usor de facut si foarte gustosi. Pentru un aspect inedit, poti folosi ardei verzi, rosii si galbeni. Daca esti la post, inlocuieste si restul de carne de vita cu soia.
 

Ingrediente pentru ardei umpluti cu soia
 

 

Cum se prepara ardeii umpluti cu soia
 

Intr-o cratita pune la fiert 5 cani de apa. Adauga sare si da apa in clocot.

Spala si curata ardeii de seminte. Cand apa incepe sa fiarba, adauga ardeii. Lasa -i in apa timp de 5 minute. Cand ardeii capata o culoare deschisa, ia-i din apa si scurge-i. Lasa-i apoi sa se raceasca.

Intr-o tigaie pune la incins 3 linguri de ulei. Adauga usturoiul si apoi ceapa. Lasa pe foc pana cand ceapa se inmoaie. Adauga apoi rosiile taiate si lasa pe foc 5 minute. Adauga carnea de vita si cubuletele de soia. Amesteca bine toate ingredientele. Lasa apoi pe foc 5 minute. Adauga orezul fiert si patrunjelul. Amesteca bine. Asezoneaza cu sare si piper dupa gust. Amesteca din nou toate ingredientele bine.

Umple apoi fiecare ardei cu aceasta compozitie. Aranjeaza apoi ardeii intr-o tava si presara pe deasupra tofu ras. Toarna putina apa pe fundul tavii, astfel incat ardeii sa nu se lipeasca. Da tava la cuptor timp de 30 - 35 de minute.
 

Cum se servesc ardeii umpluti cu soia
 

Ardeii umpluti cu soia se servesc fierbinti, cu patrunjel pe deasupra. Ii mai poti servi si cu smantana.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din mancare

Expertul Acasa.ro, Chef Matthew Ehsanmehr

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Drob, stufat si pasca, preparate traditionale intr-o forma inedita pentru masa de Paste

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Cum se pregatesc mucenicii muntenesti

Experti Retete

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului