Feluri principale

#rulada #nuci pecan #rulada curcan #rulada curcan merisoare

Arome inedite pentru pretentiosi: rulada de curcan cu merisoare

Rulada de curcan cu merisoare este preparatul ideal pentru o petrecere, daca vrei sa-ti impresionezi invitatii. Este delicioasa, satioasa si are un aspect foarte apetisant.

Ingrediente pentru rulada de curcan cu merisoare

  • 350 g de crutoane asezonate cu ierburi aromatice
  • doua bucati de piept de curcan dezosat si fara piele
  • o cana de nuci pecan zdrobite
  • 240 g de merisoare confiate
  • doua linguri de ulei de masline

Cum se prepara rulada de curcan cu merisoare

Inmoaie crutoanele in apa si taie cele doua bucati de piept de curcan in felii subtiri. Pune crutoanele inmuiate pe marginea feliilor de carne, adauga nucile zdrobite si apoi merisoarele si ruleaza pieptul de curcan astfel incat sa obtii niste rulouri perfecte. Daca este nevoie, fixeaza-le cu ajutorul unor scobitori.

Incinge uleiul de masline intr-o tigaie si prajeste rulourile in ea pe ambele parti. Apoi pune tigaia in cuptorul preincalzit la 175 de grade si lasa rulourile la rumenit timp de o ora.

Cum se serveste rulada de curcan cu merisoare

Aceste rulade se servesc calde, asezate pe frunze de salata verde si asezonate cu nuci pecan injumatatite si cu merisoare confiate.

Sursa foto: myfoodblog.com.au
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din mancare

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Drob, stufat si pasca, preparate traditionale intr-o forma inedita pentru masa de Paste

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Cum se pregatesc mucenicii muntenesti

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Tort cu fulgi de zapada pentru noaptea de Revelion

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mihaela Vulpe: Gogosari umpluti cu vinete, in bulion

Experti Retete

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Negresa cu bezea

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu

Pune o intrebare