Feluri principale

#Biscuiti Red Velvet #biscuiti #deserturi #valentines day #ziua indragostitilor #cina romantica

Biscuiti Red Velvet in forma de inimoara, perfecti pentru Valentine`s Day

Fa-i o surpriza placuta persoanei iubite si pregateste-i un cadou comestibil. Biscuitii Red Velvet in forma de inimioare sunt perfecti pentru a celebra dragostea si pentru a-ti arata sentimentele. In plus sunt abolut deliciosi si ii puteti savura impreuna in timp ce vizionati un film romantic.

Ingrediente pentru biscuitii Red Velvet

  • 230g unt
  • 260g zahar pudra
  • 1 ou
  • 2 lingurite extract de vanilie
  • colorant alimentar rosu
  • 2-3 linguri lapte
  • 8 linguri cacao
  • 4 linguri lapte praf
  • 420g faina
  • 2 lingurite praf de copt
  • 1/2 lingurita sare
  • 1 lingurita seama de lamaie

Cum se prepara biscuitii Red Velvet

Intr-un bol incapator, pentru mixer adauga untul si zaharul pudra. Mixeaza bine pana obtii o spuma. Adauga apoi oul, vanilia si laptele si amesteca bine. Adauga colorant alimentar pana obtii un rosu inchis.

Intr-un alt bol adauga faina, laptele praf, cacaoa, sarea si praful de copt si amesteca bine. Incorporeaza treptat acest amestec peste cel umed. Pe masura ce aluatul incepe sa se intareasca adauga sucul de lamaie.

Cand este gata, lasa aluatul sa se "odihneasca" timp de 5-10 minute.

Pe o suprafata tapetata cu faina, intinde aluatul intr-o foaie de 0,5 cm grosime. Taie-l in forma de inimioara sau in orice alta forma doresti si asaza biscuitii formati pe o tava tapetata cu hartie de copt.

Coace biscutii timp de 5-7 minute la cuptorul preincalzit la 180oC.

Cand biscuitii sunt gata, asaza-i pe un gratar pentru a se raci.

Cum se servesc biscuitii Red Velvet

Serveste biscuitii Red Velvet tapetati cu zahar pudra pe deasupra, sau decoreaza-i dupa preferinta cu Royal Icing.

Sursa foto: sweetsugarbelle.com

loading...
  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din mancare

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Drob, stufat si pasca, preparate traditionale intr-o forma inedita pentru masa de Paste

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Cum se pregatesc mucenicii muntenesti

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Tort cu fulgi de zapada pentru noaptea de Revelion

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mihaela Vulpe: Gogosari umpluti cu vinete, in bulion

Experti Retete

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Negresa cu bezea

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu

Pune o intrebare

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste aici.