Feluri principale

# retete pui #Caprese de pui #Caprese

Caprese de pui cu reductie de otet balsamic

Puiul preparat in stil caprese este o sugestie ideala pentru o cina usoara si delicioasa.


Ingrediente pentru caprese de pui cu reductie de otet balsamic

 

  • 4 bucati piept de pui (4x150 g)
  • 4 felii mozzarella
  • 4 felii rosie
  • 4 frunze busuioc
  • sare
  • piper
  • 1 lingura ulei
  • 150 ml otet acetobalsamic


Cum se prepara caprese de pui cu reductie de otet balsamic


Presara sare si piper peste bucatile de pui, apoi pune-le la prajit pe un gratar uns cu ulei.

Separat, pregateste o reductie de otet balsamic, lasand otetul sa fiarba la foc mic circa 10 minute.

Pe un platou, asaza bucatile de piept de pui rumenite, iar peste acestea pune alternativ cate-o felie de mozzarella, rosie si frunza de busuioc.

Stropeste preparatul cu reductie de otet balsamic.


Cum se serveste caprese de pui cu reductie de otet balsamic


Serveste preparatul cald.

Sursa foto: addapinch.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din mancare

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Drob, stufat si pasca, preparate traditionale intr-o forma inedita pentru masa de Paste

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Cum se pregatesc mucenicii muntenesti

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Tort cu fulgi de zapada pentru noaptea de Revelion

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mihaela Vulpe: Gogosari umpluti cu vinete, in bulion

Experti Retete

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Bulete de branza

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu

Pune o intrebare