Feluri principale

# cartofi umpluti # cartofi cu branza # cartofi copti #cartofi cu spanac

Cartofi copti, umpluti cu spanac si branza

Prepara un pranz delicios, satios si foarte sanatos in doar cateva minute: cartofi copti, umpluti cu spanac si branza. Sunt savurosi si au un aspect spectaculos.


Ingrediente pentru cartofii copti, umpluti cu spanac si branza:

  • 6 cartofi mari
  • 1 lingura de ulei de canola
  • 4 fire de praz
  • 300 g spanac
  • 2 lingurite de mustar
  • 3/4 ceasca de smantana
  • 1/2 cana de branza Cheddar
  • sare si piper


Cum se prepara cartofii copti, umpluti cu spanac si branza:

Mai intai, pune cartofii la copt, pentru 1 ora, pana cand se inmoaie. Lasa-i sa se raceasca si, intre timp, incinge uleiul intr-o tigaie la foc mediu, si caleste ciupercile pentru aproximativ 6 minute.

Adauga prazul, soteaza-l 1 minut, scoate miezul cartofilor din partea de sus si adauga in centrul lor amestecul de ciuperci, spanac, mustar, smantana si branza. Amesteca-le bine si condimenteaza cartofii cu sare si piper dupa gust, apoi da-i la cuptor din nou pentru 25 de minute.


Cum se servesc cartofii copti, umpluti cu spanac si branza:

Cartofii copti, umpluti cu spanac si branza se servesc calzi, presarati cu putina verdeata si parmezan.

Sursa foto: myrecipes.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din mancare

Expertul Acasa.ro, Chef Matthew Ehsanmehr

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Drob, stufat si pasca, preparate traditionale intr-o forma inedita pentru masa de Paste

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Cum se pregatesc mucenicii muntenesti

Experti Retete

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului