Feluri principale

#cartofi #ardei #kaizer

Cartofi taranesti

Cartofii taranesti se prepara rapid si sunt foarte savurosi. Se pot servi atat simpli, cu smantana, cat si ca garnitura pentru preparatele din carne la gratar.
 

Ingrediente pentru cartofi taranesti
 

  • 5 cartofi
  • 350 kaizer
  • 2 cepe
  • ardei gras
  • 4 linguri ulei
  • marar
     

Cum se prepara cartofii taranesti
 

Se spala cartofii si se pun la fiert in coaja. Cand sunt fierti se decojesc si se taie in cubulete . Intr-o cratita se caleste ceapa taiata solzisori. Se adauga si ardeiul taiat felii si se mai lasa pe foc. Cand ceapa incepe se se inmoaie, se adauga si kaizerul taiat felii. Se mai lasa totul sa se caleasca timp de 5 minute.

Cand sunt bine calite,  se adauga si cartofii fierti. Se amesteca totul bine. Ai grija insa sa nu zdrobesti cartofii.
 

Cum se servesc cartofii taranesti
 

Cartofii taranesti se servesc calzi, cu marar tocat si smantana.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din mancare

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Drob, stufat si pasca, preparate traditionale intr-o forma inedita pentru masa de Paste

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Cum se pregatesc mucenicii muntenesti

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Tort cu fulgi de zapada pentru noaptea de Revelion

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mihaela Vulpe: Gogosari umpluti cu vinete, in bulion

Experti Retete

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Bulete de branza

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Gateste cu Oana: Inghetata raw cu 3 ingrediente

Expertul Acasa.ro, Oana Grecea: Chef in bucataria de acasa

Pune o intrebare