Feluri principale

#unt #oua #branza

Cas afumat cu ou

Daca vrei sa pregatesti o mancare fara carne folosind putine ingrediente , incearca o reteta de branza cu ou. Ai nevoie doar de branza, oua, putin unt si o picatura de ulei. Casul afumat cu ou este un preparat potrivit pentru iarna.

Ingrediente pentru afumat cu ou
 

  • 10 oua
  • 150 gr unt
  • gr cas afumat
     

Cum se prepara casul afumat cu ou
 

Taie branza in felii lungi si groase. Prajeste-le intr-o cu unt, pe ambele parti. Apoi ouale trebuie sparte si puse in tigaie asa cum sunt (le poti sparge direct in tigaie, daca vrei). Continua sa prajesti casul pe ambele parti pana cand se face si oul.
 

Cum se serveste casul afumat cu ou
 

Se serveste imediat, simplu sau cu mamaliga . Poti sa asezi langa farfurie si un pahar cu tuica .
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din mancare

Expertul Acasa.ro, Chef Matthew Ehsanmehr

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Drob, stufat si pasca, preparate traditionale intr-o forma inedita pentru masa de Paste

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Cum se pregatesc mucenicii muntenesti

Experti Retete

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Negresa cu bezea

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu

Pune o intrebare