Feluri principale

#coaste # coaste porc #dulce acrisor

Coaste de porc dulci - acrisoare

Costele de porc dulci - acrisoare sunt foarte gustoase si aromate. Trebuie insa sa le lasi foarte mult timp la cuptor. Le poti prepara de dimineata, iar pana la ora cinei vei avea un preparat satios si aromat.


Ingrediente pentru coastele de porc dulci - acrisoare

 


Cum se prepara coastele de porc dulci - acrisoare


Intr-o cratita amesteca ketchup-ul cu zaharul, otetul, mustarul, sarea si piperul. Adauga si coastele si amesteca totul bine.

Aseaza apoi coastele pe un singur rand. Acopera cratita si da la cuptor, la foc mic, pentru 6 ore.


Cum se servesc coatele de porc dulci - acrisoare


Coastele de porc dulci - acrisoare se servesc cu piure de legume sau alte garnituri din legume.
 

loading...
  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din mancare

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Drob, stufat si pasca, preparate traditionale intr-o forma inedita pentru masa de Paste

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Cum se pregatesc mucenicii muntenesti

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Tort cu fulgi de zapada pentru noaptea de Revelion

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mihaela Vulpe: Gogosari umpluti cu vinete, in bulion

Experti Retete

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Tort Trio Chocolate

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu

Pune o intrebare

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste aici.