Feluri principale

#conopida #usturoi #patrunjel

Conopida coapta cu usturoi

Conopida coapta cu usturoi este o mancare usoara, parfumata si foarte sanatoasa. Poate fi pregatita in 30-40 de minue, iar ingredientele sunt simple si usor de procurat.

Ingrediente pentru conopida coapta cu usturoi
 

  • 2 linguri usturoi zdrobit
  • 3 linguri ulei de masline
  • 1 conopida mare
  • 1/3 cana parmezan ras
  • 1 lingura patrunjel proaspat, tocat
  • sare si piper dupa gust
     

Cum se prepara conopida coapta cu usturoi
 

Incalzeste cuptorul al 200 grade Celsius. Unge bine cratita pe care o vei pune in cuptor. Intr-un recipient, amesteca bine uleiul, usturoiul si conopida. Adauga apoi sare si piper dupa gust. Pune compozitia in cratita. Lasa totul la cuptor cam 25 de minute, amestecand cel putin o data, dupa primele 10 minute.

Inainte sa scoti din cuptor, presara parmezanul si patrunjelul .
 

Cum se serveste conopida coapta cu usturoi
 

Se serveste calda.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din mancare

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Drob, stufat si pasca, preparate traditionale intr-o forma inedita pentru masa de Paste

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Cum se pregatesc mucenicii muntenesti

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Tort cu fulgi de zapada pentru noaptea de Revelion

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mihaela Vulpe: Gogosari umpluti cu vinete, in bulion

Experti Retete

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Gateste cu Oana: Cheescake in stil american

Expertul Acasa.ro, Oana Grecea: Chef in bucataria de acasa

Pune o intrebare