conopida la cuptor cu parmezan este un preparat gustos pe care il poti face cu orice ocazie. Conopida poate fi servita ca o gustare sau pe post de garnitura, insotind diverse fripturi.
Ingrediente pentru conopida la cuptor
- 6 buchete de conopida;
- 1/4 cana ulei de masline extravirgin ;
- 1 lingura usturoi taiat;
- 2 linguri suc de lamaie ;
- 1 lingurita sare;
- 1/2 lingurita piper negru macinat;
- 2 linguri parmezan ras;
- arpagic .
Cum se prepara conopida la cuptor
Incinge cuptorul la 280 grade Celsius. Pune conopida intr-o tava pentru cuptor, stropeste cu ulei de masline si asezoneaza cu sare, piper, usturoi si suc de lamaie. Baga tava in cuptor pentru 15 minute, amestecand din cand in cand.
Cum se serveste conopida la cuptor
Se serveste calda, cu parmezan ras si cu arpagic presarate pe deasupra.
Sursa foto: greengiantfresh.com