Feluri principale

#parmezan #conopida #conopida la cuptor #conopida cu parmezan

Conopida la cuptor cu parmezan

conopida la cuptor cu parmezan este un preparat gustos pe care il poti face cu orice ocazie. Conopida poate fi servita ca o gustare sau pe post de garnitura, insotind diverse fripturi.


Ingrediente pentru conopida la cuptor

 


Cum se prepara conopida la cuptor


Incinge cuptorul la 280 grade Celsius. Pune conopida intr-o tava pentru cuptor, stropeste cu ulei de masline si asezoneaza cu sare, piper, usturoi si suc de lamaie. Baga tava in cuptor pentru 15 minute, amestecand din cand in cand.


Cum se serveste conopida la cuptor


Se serveste calda, cu parmezan ras si cu arpagic presarate pe deasupra.

Sursa foto: greengiantfresh.com
 

loading...
  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din mancare

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Drob, stufat si pasca, preparate traditionale intr-o forma inedita pentru masa de Paste

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Cum se pregatesc mucenicii muntenesti

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Tort cu fulgi de zapada pentru noaptea de Revelion

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mihaela Vulpe: Gogosari umpluti cu vinete, in bulion

Experti Retete

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste aici.