Feluri principale

#parmezan #conopida #conopida la cuptor #conopida cu parmezan

Conopida la cuptor cu parmezan

conopida la cuptor cu parmezan este un preparat gustos pe care il poti face cu orice ocazie. Conopida poate fi servita ca o gustare sau pe post de garnitura, insotind diverse fripturi.


Ingrediente pentru conopida la cuptor

 


Cum se prepara conopida la cuptor


Incinge cuptorul la 280 grade Celsius. Pune conopida intr-o tava pentru cuptor, stropeste cu ulei de masline si asezoneaza cu sare, piper, usturoi si suc de lamaie. Baga tava in cuptor pentru 15 minute, amestecand din cand in cand.


Cum se serveste conopida la cuptor


Se serveste calda, cu parmezan ras si cu arpagic presarate pe deasupra.

Sursa foto: greengiantfresh.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din mancare

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Drob, stufat si pasca, preparate traditionale intr-o forma inedita pentru masa de Paste

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Cum se pregatesc mucenicii muntenesti

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Tort cu fulgi de zapada pentru noaptea de Revelion

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mihaela Vulpe: Gogosari umpluti cu vinete, in bulion

Experti Retete

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Bulete de branza

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Gateste cu Oana: Cheescake in stil american

Expertul Acasa.ro, Oana Grecea: Chef in bucataria de acasa

Pune o intrebare