Feluri principale

#varza rosie #porc # retete porc #cotlete porc #varza alba

Cotlete de porc pe pat de varza alba si rosie

Din cand in cand, merita sa te rasfeti cu un cotlet proaspat de porc. Are un gust delicios si este foarte versatil cand vine vorba despre combinarea lui cu alte alimente. Pentru un pranz satios, iti recomandam o reteta demna de un restaurant de 5 stele: cotlete de porc pe pat de varza alba si rosie.


Ingrediente pentru cotlete de porc pe pat de varza alba si rosie

  • 4 cotlete de porc
  • 1/4 varza alba
  • 1/4 varza rosie
  • 3 felii groase de bacon
  • 1 lingura de otet de mere
  • sare grunjoasa, piper boabe
  • 1/2 lingurita seminte de fenicul
  • 1 lingurita seminte de chimen


Cum se prepara cotletele de porc pe pat de varza alba si rosie

Toaca ambele soiuri de varza si presara sare peste ele. Intr-un mojar, pune sarea grunjoasa, piperul boabe si semintele si marunteste-le cu pistilul. Presara cotletele de porc cu amestecul de condimente. Intr-o tigaie, adauga baconul taiat in bucati si caleste-l pana ce lasa grasime si devine auriu.

Scoate-l pe un servetel si adauga in locul lui cotletele de porc. Gateste cotletele pana ce carnea devine frageda, apoi socate-le si in sosul ramas adauga varza tocata si otetul. Spre final, adauga bucatile de bacon.


Cum se servesc cotletele de porc pe pat de varza alba si rosie

Cotletele de porc pe pat de varza alba si rosie se servesc cu patrunjel proaspat presarat deasupra.

Sursa foto: myrecipe.com

loading...
  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din mancare

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Drob, stufat si pasca, preparate traditionale intr-o forma inedita pentru masa de Paste

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Cum se pregatesc mucenicii muntenesti

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Tort cu fulgi de zapada pentru noaptea de Revelion

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mihaela Vulpe: Gogosari umpluti cu vinete, in bulion

Experti Retete

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste aici.