Ingrediente crevetin cremosi pe un pat de croissant
- 4 croissante, taiate in jumatate pe lungime;
- 30 ml de iaurt simplu;
- 30 ml de maioneza;
- 25 ml de sos chili;
- 15 ml sos de hrean;
- branza Gruyere;
- 70 mg inimi de anghinare marinate;
- sare si piper, dupa gust;
- 250 de g de creveti proaspeti, decorticati;
- 1 tulpina de telina, tocata marunt;
- 3 cepe medii, tocata marunt;
- sucul de la o jumatate de lamaie;
- o salata.
Cum se preparata crevetii cremosi pe pat de croissant
Preincalzeste cuptorul, apoi, intr-un vas mai adanc amesteca cu mixerul iaurtul, maioneza, sosul de chili si cel de hrean. Adauga sare si piper dupa gust. Adauga si crevetii, telina, inimile de anghinare, ceapa si sucul de lamaie, continuand sa amesteci. Asaza mixtura pe feliile de croissant si presara branza de Gruyere, adaugand si cateva felii de salata verde maruntite. Da platoul la cuptor timp de 2 minnute.
Cum se servesc crevetii cremosi pe pat de croissant
Crevetii pe pat de croissant se servesc alaturi de castraveti murati si felii de lamaie.
Sursa foto: dairygoodness.ca