Feluri principale

#dezghetare carne #preparate sarbatori #craciun #carne #sfaturi culinare

Cum sa dezgheti rapid carnea pentru preparatele de Sarbatori

Ai uitat sa pui carnea la dezghetat si vrei sa te apuci de gatit sau invitatii au sosit la masa? Nu te stresa! Apeleaza la acest truc simplu si vei reusi sa dezgheti carnea in mai putin de cinci minute.

Ai nevoie doar de doua oale de bucatarie si apa rece.

Asaza o oala cu gura in jos si pune carnea pe aceasta. Deasupra carnii asaza cealalta oala, plina pe jumatate cu apa.

Desi suna ciudat, rezultatele sunt garantate, iar carnea se va dezgheata aproape instant.

Explicatia este una simpla: te folosesti de proprietatea metalului de a conduce caldura. In plus, greutatea oalei pline cu apa ajuta la largirea suprafetei pe care o poate atinge caldura, potrivit realitatea.net.

Sursa foto: pixabay.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din mancare

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Drob, stufat si pasca, preparate traditionale intr-o forma inedita pentru masa de Paste

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Cum se pregatesc mucenicii muntenesti

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Tort cu fulgi de zapada pentru noaptea de Revelion

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mihaela Vulpe: Gogosari umpluti cu vinete, in bulion

Experti Retete

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu:  Trucuri pentru un orez delicios

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului