Feluri principale

# elit #preparate sarbatori #preparate traditionale

Cum sa te bucuri de cele mai bune preparate traditionale de sarbatori

Toata lumea isi doreste ca de sarbatori sa consume preparate care sa le aminteasca de gustul autentic din copilarie. Fie ca este vorba despre jumari, toba, carnati sau alte preparate specifice sezonului, cu siguranta toata lumea vrea sa le aiba pe masa. Problema apare in momentul in care nu stii sau nu ai timp sa gatesti acasa.

 

Stai linistit! S-au gandit altii la acest detaliu. Tot ce trebuie sa faci este sa te bucuri de gustul desavarsit al preparatelor alaturi de cei dragi.

Pentru Elit, una dintre cele mai importante companii producatoare de mezeluri din Romania, cu o experienta de peste 16 ani in acest domeniu, 2019 a insemnat in primul rand repozitionarea ca brand.

"Odata cu integrarea noastra in grupul Smithfield Romania, ne-am dorit sa venim si mai aproape de consumatorul final, de asteptarile acestuia. Incepand cu selectia materiei prime, procesul de productie, testarea si calibrarea gustului si in final ambalarea produselor, Elit ofera romanilor o experienta clara si consistenta despre retete cu traditie si produse inovatoare. Ne-am pozitionat de la inceput ca ambasadori ai experientei in industria mezelurilor, cu scopul de a aduce un plus de valoare si gust. Ne dorim ca produsele noastre sa ii aduca impreuna la masa pe toti membrii familiei si sa creeze amintiri memorabile", a afirmat Voicu Vuscan, administrator Elit Cugir.

Elit si-a obisnuit clientii cu gustul desavarsit™, fie ca este vorba de produse din categoria specialitati, salamuri, afumaturi, cremvusti sau carnati. De aceea, prin intermediul campaniei de marketing si comunicare lansate, compania a transmis ca "La Elit nu se schimba nimic! Doar eticheta". Produsele Elit isi pastreaza acelasi gust desavarsit, dar incepand cu acest an, sunt prezentate clientilor cu o noua imagine, logo si etichete noi, ca urmare a unui proces complex de rebranding care si-a propus sa alinieze modul de prezentare la cele mai noi tendinte in design de ambalaj.

In luna aprilie, au fost lansate doua spoturi publicitare pe cele mai urmarite canale TV si trei spoturi radio cu difuzare locala si nationala, pentru a pastra in atentia publicului si a transmite intr-o nota umoristica faptul ca echipa Elit isi cunoaste foarte bine meseria si nu va face niciodata rabat la calitate, si nici nu este dispusa sa strice retetele cu gust desavarsit. Campania TV a fost reluata in luna octombrie, cu alte spin-off-uri ale reclamelor initiale, cu accent pe produse specifice din gama Elit. Binecunoscutul Chef Foa a intrat in joc cu mult umor, a venit cu idei "fresh" de a schimba retetele… iar echipa Elit l-a urmarit cu atentie, la propriu si la figurat! Ce a urmat puteti vedea in clipurile publicitare, gandite ca un serial, in care se dezbat cu umor de la cauzele BREXIT-ului la perfectiunea gustului, dar si pe cele mai cunoscute si utilizate retele de socializare, unde clientii Elit pot afla ultimele noutati legate de produse, pot invata retete rapide si se pot inscrie la concursuri lunare: Facebook (Elit), Instagram (elit.mezeluri) si Youtube (Elit Mezeluri cu Gust Desavarsit).

In 2019, Elit a crescut capacitatile pentru productia de "crud-uscat" si a dublat volumul de vanzari in aceasta categorie. Au fost promovate noi produse, cum ar fi carnatii de casa "Plin de carne", care raman in continuare lideri de piata in categoria carnati premium, traditionali si cremvustii Berlinki, distribuiti de Elit, iar pentru sarbatori sunt pregatite campanii in store pentru toate gamele de produse.

"Prin campania de marcom lansata in 2019, ne propunem sa punem Elit pe harta brandurilor romanesti intr-un mod de prezentare actual, dar care isi pastreaza bunul gust desavarsit! Elit este un brand indraznet, conversational si amical, sustinator al felului de a spune si face lucruri romanesti, de calitate. Elit este despre oameni, despre profesionisti in industria alimentara si despre produse bune, cu gust desavarsit", a concluzionat Voicu Vuscan.

Campania de rebranding lansata de Elit in 2019 a insemnat o investitie importanta si va continua pe viitor si cu alte proiecte in zona de marketing si comunicare. Compania este inclusa in Topul primelor 10 firme din judetul Alba, realizat de Camera de Comert, Industrie si Agricultura Alba.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din mancare

Expertul Acasa.ro, Chef Matthew Ehsanmehr

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Drob, stufat si pasca, preparate traditionale intr-o forma inedita pentru masa de Paste

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Cum se pregatesc mucenicii muntenesti

Experti Retete

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului