Feluri principale

#drob #miel #retete paste #retete miel #drob de miel #drob in aluat

Drob de miel in aluat

Daca vrei o reteta speciala de Paste, poti prepara un drob de miel in aluat. Este delicios si se pregateste rapid, in doar 20 de minute.


Ingrediente pentru drobul de miel in aluat:

Pentru drob:

  • 700 g organe miel
  • 4 oua
  • 2 felii de paine
  • 200 g unt
  • 1 legatura marar
  • 1 legatura patrunjel
  • 2 legaturi ceapa
  • sare
  • piper

Pentru aluat:

  • 1 ou
  • 150 g faina
  • 1 lingura unt
  • sare


Cum se prepara drobul de miel in aluat:

Spala si curata bine organele de miel si pune-le sa fiarba la foc mic, aproximativ 15 minute.

Dupa ce s-au fiert, pune-le intr-un castron mare sa se raceasca, apoi da-le prin masina de tocat.

Taie marunt verdeata, ceapa verde si caleste-le 3-4 minute cu o lingurita de ulei.

Pune feliile de paine sa se inmoaie in putin lapte, adauga-le peste carnea de miel si amesteca bine. Dupa, adauga si verdeata, ceapa, ouale, untul, sarea si piperul si amesteca din nou pana obtii o compozitie omogena.

Prepara foaia de aluat si pune-o intr-o tava unsa cu unt, apoi adauga si compozitia de carne si pune-o la cuptor 10 minute.


Cum se serveste drobul de miel in aluat:

Drobul de miel in aluat se serveste rece, cu salata verde sau ridichi.

Sursa foto: gatesteinteligent.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din mancare

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Drob, stufat si pasca, preparate traditionale intr-o forma inedita pentru masa de Paste

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Cum se pregatesc mucenicii muntenesti

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Tort cu fulgi de zapada pentru noaptea de Revelion

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mihaela Vulpe: Gogosari umpluti cu vinete, in bulion

Experti Retete

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Negresa cu bezea

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu

Pune o intrebare