Feluri principale

#retete #bucatarie # retete pui #retete mexicane #retete cina #retete pranz #retete enchiladas

Enchiladas de pui

Un preparat mexican excelent, enchiladas de pui te surprinde cu un gust bogat si putin condimentat, pe placul celor mici si celor mari.

Ingrediente pentru enchiladas de pui

  • 1 lingura unt
  • 1/2 cana de ceapa verde tocata
  • 1/2 lingurita pudra de usturoi
  • 20 grame ardei verde taiat fin
  • supa crema de ciuperci (la conserva)
  • 1/2 cana smantana
  • 1 cana si jumatate piept de pui prajit si taiat cubulete
  • 1 cana branza Chedar
  • 6 lipii simple
  • 1/4 cana lapte

CITESTE SI 

7 ciudatenii despre alimente 

Cum se prepara enchiladas de pui

Preincalzeste cuptorul la 175 grade si unge o tava mare cu ulei. Intr-o tigaie medie, la foc mic, topeste untul si soteaza ceapa verde 3-4 minute. Adauga pudra de usturoi, apoi adauga ardeiul verde, supa crema de ciuperci si smantana. Pastreaza 3/4 din sos si pune-l deoparte.

Adauga restului de sos din tigaie puiul deja gatit si jumatate din branza Chedar, apoi amesteca. Umple fiecare lipie cu mixtura obtinuta si pune rulourile in tava. Intr-un bol separat, combina sosul rezervat cu laptele si toarna compozitia peste lipii. Presara restul de branza si lasa la copt 30-35 minute.

CITESTI SI

Un desert simplu si savuros: Tort de portocale cu migdale

Cum se serveste enchiladas de pui

Enchiladas de pui se serveste o lingura de smantana deasupra si patrunjel verde proaspat, presarat peste preparat.

Foto: goodthymesandgoodfood.com

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din mancare

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Drob, stufat si pasca, preparate traditionale intr-o forma inedita pentru masa de Paste

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Cum se pregatesc mucenicii muntenesti

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Tort cu fulgi de zapada pentru noaptea de Revelion

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mihaela Vulpe: Gogosari umpluti cu vinete, in bulion

Experti Retete

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului