Feluri principale

# retete peste # file de crap #crap cu smantana #retete #retete crap

File de crap cu sos de smantana

File de crap cu sos de smantana

Ingrediente

  • 3 bucati file de crap romanesc
  • 300 g smantana Carrefour
  • 2-3 linguri whisky (sau brandy)
  • putin mustar Carrefour
  • 2 linguri ulei floarea soarelui Carrefour
  • 3 linguri pasta de tomate
  • verdeturi mediteraneene, sare, piper


Mod de preparare File de crap cu sos de smantana

Fileul de crap se taie in bucati mai mici, care se dau cu piper si sare, apoi se prajesc in ulei, aproximativ 2 minute. Cand sunt gata se pun pe un servetel absorbant, apoi se muta intr-un vas pentru cuptor, unde fiecare bucata de file se unge cu putin mustar.

Separat se prepara sosul din smantana, whisky si pasta de tomate, amestecand bine. Sosul se pune in vasul cu fileurile de crap si se da la cuptor totul timp de aproximativ 10 minute.

Carrefour va ureaza pofta buna!




  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste aici.