Feluri principale

#friptura #porc

Friptura de porc

In general de sarbatori preparatele din carne de porc sunt cele mai cautate. Iata o reteta pentru friptura din carne de porc, la cuptor, cu sos de rosii si garnitura de cartofi nature.

Ingrediente pentru friptura de porc

  • 1,5 kg carne macra
  • 300 ml ulei
  • 1 ceapa
  • 200 ml vin
  • condimente
  • 3 rosii
  • sare
     

Cum se prepara friptura de porc

 

Se condimenteaza carnea si se pune in ulei. Se adauga apa cat sa acopere carnea si se pune la fiert. Se adauga ceapa intreaga, vinul si se lasa sa fiarba pana se patrunde. Se rad rosiile. Inainte de a lua de pe foc friptura se adauga rosiile rase.

Se lasa 15 minute sa fiarba pana scade sosul.
 

Cum se serveste friptura de porc

Se aseaza in farfurie cateva bucatele de carne, sos si cartofi nature presarati cu marar verde.

Reteta oferita de www.bucataria-romaneasca.ro.

loading...
  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din mancare

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Drob, stufat si pasca, preparate traditionale intr-o forma inedita pentru masa de Paste

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Cum se pregatesc mucenicii muntenesti

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Tort cu fulgi de zapada pentru noaptea de Revelion

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mihaela Vulpe: Gogosari umpluti cu vinete, in bulion

Experti Retete

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste aici.