Friptura de porc cu sote de ciuperci si ierburi aromate se pregateste in maxim o jumate de ora. Este un preparat satios si foarte aromat.
Ingrediente pentru friptura de porc cu sote de ciuperci si ierburi aromate
700-800 g pulpa de porc
1 lingura ulei
200 g ciuperci
1 lingurita menta uscata
1/2 lingurita paprika
1 lingurita oregano uscat
2 linguri ulei de masline
150 ml supa de pui
sare
piper
Cum se prepara friptura de porc cu sote de ciuperci si ierburi aromate
Pune uleiul la incins intr-o tigaie, apoi adauga ciupercile taiate lamele subtiri si soteaza-le usor, circa 4 minute.
Separat, pune pulpa de porc intr-o tava termorezistenta, unge-o cu uleiul de masline, apoi presara peste ea ierburile uscate, sare si piper.
Adauga 150 de ml de supa de pui si da friptura la cuptor, la 180 de grade, circa 20 de minute.
La final, adauga sote-ul de ciuperci si mai lasa totul inca 5 minute.
Cum se serveste friptura de porc cu sote de ciuperci si ierburi aromate
Serveste friptura calda, cu mamaliguta alaturi.
Foto: myrecipes.com
#friptura #porc #retete #friptura de porc #ciuperci #ierburi aromate # sote de ciuperci
Friptura de porc cu sote de ciuperci si ierburi aromate
Friptura de porc cu sote de ciuperci si ierburi aromate Friptura de porc cu sote de ciuperci si ierburi aromate se pregateste in maxim o jumate de ora. Este un preparat satios si foarte aromat.- 2012-09-28 2012-09-28
Articole din mancare
Sfatul expertului
Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz
Cauta-ti perechea
Sfatul expertului