Feluri principale

#friptura #pui #usturoi #mamaliga

Friptura traditionala de pui

Daca pregatesti o masa in familie si nu vrei sa faci experimente atunci poti alege cu incredere friptura traditionala. Iata cum trebuie pregatita: 


Ingrediente pentru friptura traditionala


  • 6 pulpe de pui
  • 5 catei de usturoi
  • 100 ml ulei
  • condimente
     

 Cum se prepara

Se condimenteaza pulpele si se pun cu ulei intr-un vas yena.

Se introduc la cuptor si se tin 40 minute pana se rumeneste bine carnea.

Cand s-au rumenit se scoate vasul din cuptor si se pregateste mujdeiul de usturoi. 
 

 Cum se serveste

Se pun pulpele pe farfurie si se servesc cu mujdei de usturoi deasupra si cu mamaliguta.

 

Reteta oferita de www.bucataria-romaneasca.ro.

loading...
  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din mancare

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste aici.