Feluri principale

#friptura #pui #usturoi #mamaliga

Friptura traditionala de pui

Daca pregatesti o masa in familie si nu vrei sa faci experimente atunci poti alege cu incredere friptura traditionala. Iata cum trebuie pregatita: 


Ingrediente pentru friptura traditionala


  • 6 pulpe de pui
  • 5 catei de usturoi
  • 100 ml ulei
  • condimente
     

 Cum se prepara

Se condimenteaza pulpele si se pun cu ulei intr-un vas yena.

Se introduc la cuptor si se tin 40 minute pana se rumeneste bine carnea.

Cand s-au rumenit se scoate vasul din cuptor si se pregateste mujdeiul de usturoi. 
 

 Cum se serveste

Se pun pulpele pe farfurie si se servesc cu mujdei de usturoi deasupra si cu mamaliguta.

 

Reteta oferita de www.bucataria-romaneasca.ro.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din mancare

Expertul Acasa.ro, Chef Matthew Ehsanmehr

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Drob, stufat si pasca, preparate traditionale intr-o forma inedita pentru masa de Paste

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Cum se pregatesc mucenicii muntenesti

Experti Retete

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului