Feluri principale

#sparanghel #oua #branza #frittata

Frittata cu sparanghel

cu sparanghel este o mancare usoara, potrivita pentru micul dejun. Foloseste o branza buna si un sparanghel proaspat, pentru un preparat hranitor si foarte aspectuos.

Ingrediente pentru frittata cu sparanghel
 

  • 450 gr sparanghel, curatat si taiat
  • 4 oua batute
  • 2 linguri ulei de masline
  • 1 ceapa, feliata
  • 1 cana branza elvetiana
  • ½ lingurita sare
     

Cum se prepara frittata cu sparanghel
 

Incinge uleiul intr-o cratita , la foc mediu. pune ceapa cu sare si amesteca din cand in cand, pana cand ceapa se inmoaie. Apoi adauga sparanghelul, da focul mai mic si lasa mancarea sa se faca, acoperita cu un capac, inca 5 minute. Adauga apoi ouale batute si lasa-se sa se faca putin, cam 2 minute.

Presara branza deasupra mancarii si apoi pune cratita in cuptor, pentru 4 minute. Ar trebui ca frittata sa se intareasca suficient incat sa poata fi scoasa intreaga si feliata.
 

Cum se serveste frittata
 

Se serveste imediat.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din mancare

Expertul Acasa.ro, Chef Matthew Ehsanmehr

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Drob, stufat si pasca, preparate traditionale intr-o forma inedita pentru masa de Paste

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Cum se pregatesc mucenicii muntenesti

Experti Retete

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Negresa cu bezea

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului