Feluri principale

#frigarui crocante #frigarui pui # retete pui #frigarui #gateste cu cel mic

Gateste cu cel mic: Frigarui crocante de pui

Ofera-i copilului tau bucuria de a gati alaturi de tine si preparati impreuna retete simple si savuroase. Profita de zilele libere din weekend pentru a-l lasa pe cel mic sa se distreze gatind retete pe care le va adora. Pentru acest weekend iti propunem o reteta savuroasa de frigarui crocante de pui.

Ingrediente pentru frigaruile crocante de pui

  • 1 lingura de patrunjel tocat
  • 2 linguri ulei de masline
  • 125g parmezan ras
  • 2-3 linguri de suc de lamaie
  • 1 catel mic de usturoi
  • sare
  • piper

Cum se prepara frigaruile crocante de pui

Taie pieptul de pui in cubulete egale, de circa 3 centimetri, fiecare. Intr-un vas incapator, amesteca bine pesmetul, parmezanul ras, usturoiul dat pe razatoarea cu gauri mici, patrunjelul, sucul de lamaie, sare si piper dupa gust. Pune cubuletele de pui in vas si tavaleste-le bine pe toate partile, prin amestecul obtinut. Infige cubuletele in betele pentru frigarui.

Incalzeste uleiul intr-o tigaie antiaderenta si prajeste frigaruile, la foc mic spre mediu, cate 3-4 minute pe fiecare parte sau pana cand se rumenesc uniform.

Mananca-le calde, cu salata sau piure de legume.

Sfat: ce-ar fi sa participe toata familia la prepararea acestor frigarui delicioase?

Asunati-va cu totii in bucatarie si...nu uitati de limonada! Merge perfect la aceasta masa!

 

Sursa: "Retete pentru micile gospodine" – Laura Adamache, editura Sian

Sursa foto: eating-in.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din mancare

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Drob, stufat si pasca, preparate traditionale intr-o forma inedita pentru masa de Paste

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Cum se pregatesc mucenicii muntenesti

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Tort cu fulgi de zapada pentru noaptea de Revelion

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mihaela Vulpe: Gogosari umpluti cu vinete, in bulion

Experti Retete

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Gateste cu Oana: Inghetata raw cu 3 ingrediente

Expertul Acasa.ro, Oana Grecea: Chef in bucataria de acasa

Pune o intrebare