Alege pentru acest weekend un desert sanatos, care contine foarte putine calorii: gogosi fara gluten. Se pregatesc in doar cateva minute, sunt pufoase si savuroase, iar aroma lor este de neuitat.
Ingrediente pentru gogosile fara gluten:
- 1 ceasca si jumatate de faina fara gluten
- 1 cana de zahar
- 2 lingurite de praf de copt
- 1/4 lingurita de nucsoara
- 2 oua
- 1/4 ceasca de ulei de canola
- 1/2 cana lapte
- sare
- zahar pudra
Cum se prepara gogosile fara gluten:
Intr-un castron mare amesteca faina cu zaharul, praful de copt, nucsoara si 1/2 lingurita de sare.
Separat, intr-un alt castron, bate ouale cu uleiul si laptele pana cand se omogenizeaza si adauga compozitia obtinuta peste amestecul de faina.
Pregateste niste forme de gogosi si pune aluatul in ele, apoi da-le la cuptor pentru 20 de minute.
Cum se servesc gogosile fara gluten:
Gogosile fara gluten se servesc calde, presarate cu zahar pudra.
Sursa foto: delish.com