Kebabul de miel este usor de facut. Preparatul este potrivit pentru primavara si vara, in special pentru perioada sarbatorii de Paste.
Ingrediente pentru kebab de miel la gratar
- 700 gr carne de miel
- 1 ceapa rosie, taiata
- 1 ardei gras verde, taiat
- 1 ardei gras galben, taiat
- 2 lamai
- 2 lingurite coaja de lamaie
- ¼ cana ulei de masline extravirgin
- 1 lingurita condimente carne de miel
-
sare si piper dupa gust
Cum se prepara kebabul de miel la gratar
Pune intr-un castron sare, piper, sucul si coaja de lamaie, uleiul si condimentele pentru carne de miel. Amesteca si apoi toarna marinata peste carne. Lasa carnea sa se marineze cel putin 10 minute.
Scoate carnea din marinata si apoi pune bucatelele de legume in ea si amesteca bine. Apoi foloseste bete de frigarui pentru a pregati kebabul, punand alternativ carnea si legumele marinate.
Aseaza-le apoi pe gratar.
Cum se serveste kebabul de miel la gratar
Se serveste proaspat.