Feluri principale

#kebab mediteranean #kabab #retete mediteraneene

Kebab mediteranean

Kebabul mediteranean este un preparat delicios, ideal pentru petrecerile cu multi invitati. Este gustos si satios si se serveste cu diverse salate, sosuri si lipii.


Ingrediente pentru kebabul mediteranean

  • 1 lingura de ulei
  • 1 ceapa rosie tocata
  • 500 grame carne tocata de pui
  • 2 catei de usturoi
  • 1 legatura menta tocata
  • 1 legatura patrunjel tocat
  • 100 grame feta
  • fulgi de ardei iute
  • sare
  • piper
  • 10 frigarui din lemn


Cum se prepara kebabul mediteranean

Unge un gratar cu putin ulei si lasa-l la incins. Amesteca uleiul, ceapa, carnea de pui, usturoiul, menta, patrunjelul si feta intr-un bol. Asezoneaza cu sare si piper. Presara si fulgi de ardei iute si amesteca bine.

Imparte amestecul in 10 parti si formeaza chiftele pe care le infigi in frigarui. Unge-le apoi cu putin ulei si asaza-le pe gratar. Lasa-le la fript timp de 10 minute pe fiecare parte.


Cum se serveste kebabul mediteranean

Kebabul mediteranean se serveste cu salata de rosii si lipie crocanta.

Sursa foto: simplyreem.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din mancare

Expertul Acasa.ro, Chef Matthew Ehsanmehr

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Drob, stufat si pasca, preparate traditionale intr-o forma inedita pentru masa de Paste

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Cum se pregatesc mucenicii muntenesti

Experti Retete

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului