Kebabul mediteranean este un preparat delicios, ideal pentru petrecerile cu multi invitati. Este gustos si satios si se serveste cu diverse salate, sosuri si lipii.
Ingrediente pentru kebabul mediteranean
- 1 lingura de ulei
- 1 ceapa rosie tocata
- 500 grame carne tocata de pui
- 2 catei de usturoi
- 1 legatura menta tocata
- 1 legatura patrunjel tocat
- 100 grame feta
- fulgi de ardei iute
- sare
- piper
- 10 frigarui din lemn
Cum se prepara kebabul mediteranean
Unge un gratar cu putin ulei si lasa-l la incins. Amesteca uleiul, ceapa, carnea de pui, usturoiul, menta, patrunjelul si feta intr-un bol. Asezoneaza cu sare si piper. Presara si fulgi de ardei iute si amesteca bine.
Imparte amestecul in 10 parti si formeaza chiftele pe care le infigi in frigarui. Unge-le apoi cu putin ulei si asaza-le pe gratar. Lasa-le la fript timp de 10 minute pe fiecare parte.
Cum se serveste kebabul mediteranean
Kebabul mediteranean se serveste cu salata de rosii si lipie crocanta.
Sursa foto: simplyreem.com