Feluri principale

#legume #retete # legume gratinate #legume la cuptor

Legume de toamna gratinate la cuptor

Legumele de toamna gratinate la cuptor sunt gustoase, calde si aromate, ideale pentru cinele in familie in zilele racoroase de toamna. Se servesc ca atare, calde.

Ingrediente pentru legumele de toamna gratinate la cuptor


100 ml supa de pui
20 grame unt
3 cartofi curatati si feliati
3 cartofi dulci curatati si feliati
1 telina feliata
1 pastarnac feliat
170 grame smantana
300 grame mozzarella
sare
piper.

Cum se prepara legumele de toamna gratinate la cuptor

Incinge cuptorul la 200 de grade. Intr-o tava amesteca supa cu untul si da la cuptor cateva minute, pana cand untul se topeste.

Intr-un bol amesteca cartofii cu telina si pastarnacul. Asezoneaza cu sare si piper. Adauga legumele in tava cu supa si unt si amesteca bine. Acopera cu folie si da la cuptor pentru 40 de minute.

Scoate tava si toarna deasupra smantana si presara branza mozzarella. Mai da la cuptor pentru 10 minute.

Cum se servesc legumele de toamna gratinate la cuptor

Legumele de toamna gratinate la cuptor se servesc ca atare, calde.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din mancare

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Drob, stufat si pasca, preparate traditionale intr-o forma inedita pentru masa de Paste

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Cum se pregatesc mucenicii muntenesti

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Tort cu fulgi de zapada pentru noaptea de Revelion

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mihaela Vulpe: Gogosari umpluti cu vinete, in bulion

Experti Retete

Sfatul expertului

Gateste cu Oana: Inghetata raw cu 3 ingrediente

Expertul Acasa.ro, Oana Grecea: Chef in bucataria de acasa

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Gateste cu Oana: Inghetata raw cu 3 ingrediente

Expertul Acasa.ro, Oana Grecea: Chef in bucataria de acasa

Pune o intrebare