Feluri principale

#quiche Lorraine Pascale #tarta Quiche #Lorraine Pascale #bucatari celebri #retete #quiche #retete quiche

Lorraine Pascale te invata cum sa faci cele mai simple si mai rapide tarte Quiche

Te-ai obisnuit cu tartele preparate cu aluat de patiserie, insa chef Lorraine Pascale te invita azi, prin intermediul rubricii "Bucatari celebri", sa incerci o reteta inedita de Quiche. E vorba despre unul dintre aperitivele din bucataria frantuzeasca ce se prepara in fel si chip si care s-a raspandit foarte usor in intreaga lume.

Mini Quiche Lorraine

Sursa foto: healthytodayhealthytomorrows.com

Ingrediente

  • 1 pachet foi subtiri de patiserie
  • 6 oua
  • 2 fire ceapa verde
  • 3 rosii cherry uscate
  • 3 linguri de smantana light
  • sare de mare
  • piper
  • 150 g branza Cheddar
  • ulei

Mod de preparare

In primul rand, ai nevoie de o tava speciala pentru briose. Asigura-te ca este bine uscata, apoi unge-o bine cu ulei. Intinde pe masa foile subtiri si cu o foarfeca teie-le in bucati patrate cam de 10 centimetri latime. Separa foile subtiri, apoi aseaza cate doua una peste alta, dar nu le suprapuse perfect, ci sub forma de stea. Pune-le in forma de briose si indeasa foile astfel incat sa ia forma unui cosulet.

Separat, intr-un bol, bate cele sase oua, taie ceapa verde marunt si amestec-o impreuna cu ouale. Adauga si rosiile uscate taiate marunt. Condimenteaza cu sare si piper, apoi adauga trei linguri de smantana si amesteca bine.

Toarna aceasta umplutura in cosuletele deja pregatite, iar la final, pune deasupra cate o bucatica de branza. Mai stropeste o data toata tava cu ulei si da-o la cuptorul incins la 180 de grade Celsius pentru 15-20 de minute.

Cine este Lorraine Pascale

Lorraine Pascale este unul dintre cei mai in voga si indragiti bucatari britanici. Fost model de profesie, Lorraine a renuntat la viata in modelling pentru a se dedica unei pasiuni care a devenit rapid si o profesie foarte draga ei: gatitul! Cu o bogata experienta in cele mai faimoase restaurante din Regat, cu peste un milion de carti de bucate vandute doar in Marea Britanie, dar si gazda a mai multor emisiuni culinare de mare succes - Baking Made Easy, Home Cooking Made Easy - Pascale a devenit rapid celebra pentru naturaletea cu care gateste si ne ajuta sa descoperim cele mai ascunse taine ale gatitului acasa.

Sursa foto: dailymail.co.uk

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din mancare

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Drob, stufat si pasca, preparate traditionale intr-o forma inedita pentru masa de Paste

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Cum se pregatesc mucenicii muntenesti

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Tort cu fulgi de zapada pentru noaptea de Revelion

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mihaela Vulpe: Gogosari umpluti cu vinete, in bulion

Experti Retete

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu:  Trucuri pentru un orez delicios

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Bulete de branza

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu

Pune o intrebare