Mini Quiche Lorraine
Sursa foto: healthytodayhealthytomorrows.com
Ingrediente
- 1 pachet foi subtiri de patiserie
- 6 oua
- 2 fire ceapa verde
- 3 rosii cherry uscate
- 3 linguri de smantana light
- sare de mare
- piper
- 150 g branza Cheddar
- ulei
Mod de preparare
In primul rand, ai nevoie de o tava speciala pentru briose. Asigura-te ca este bine uscata, apoi unge-o bine cu ulei. Intinde pe masa foile subtiri si cu o foarfeca teie-le in bucati patrate cam de 10 centimetri latime. Separa foile subtiri, apoi aseaza cate doua una peste alta, dar nu le suprapuse perfect, ci sub forma de stea. Pune-le in forma de briose si indeasa foile astfel incat sa ia forma unui cosulet.
Separat, intr-un bol, bate cele sase oua, taie ceapa verde marunt si amestec-o impreuna cu ouale. Adauga si rosiile uscate taiate marunt. Condimenteaza cu sare si piper, apoi adauga trei linguri de smantana si amesteca bine.
Toarna aceasta umplutura in cosuletele deja pregatite, iar la final, pune deasupra cate o bucatica de branza. Mai stropeste o data toata tava cu ulei si da-o la cuptorul incins la 180 de grade Celsius pentru 15-20 de minute.
Cine este Lorraine Pascale
Lorraine Pascale este unul dintre cei mai in voga si indragiti bucatari britanici. Fost model de profesie, Lorraine a renuntat la viata in modelling pentru a se dedica unei pasiuni care a devenit rapid si o profesie foarte draga ei: gatitul! Cu o bogata experienta in cele mai faimoase restaurante din Regat, cu peste un milion de carti de bucate vandute doar in Marea Britanie, dar si gazda a mai multor emisiuni culinare de mare succes - Baking Made Easy, Home Cooking Made Easy - Pascale a devenit rapid celebra pentru naturaletea cu care gateste si ne ajuta sa descoperim cele mai ascunse taine ale gatitului acasa.
Sursa foto: dailymail.co.uk