Feluri principale

#retete rapide #paste fainoase #retete paste #macaroane #macaroane cu branza

Macaroane cu branza fara coacere

Daca vrei sa prepari ceva gustos insa in acelasi timp rapid pentru pachetul de la munca, poti pregati macaroane cu branza, ce nu necesita coacere.


Ingrediente pentru macaroane cu branza fara coacere:

  • 2 cesti de macaroane scurte
  • 1 buchetel de broccoli, congelat tocat
  • 1 sfert de cana de lapte
  • 3 linguri de faina
  • 1 jumatate de lingurita praf de usturoi
  • 1 jumatate de lingurita sare
  • 1 sfert de lingurita piper alb
  • 50 g branza Cedar maruntita
  • 1 sfert de ceasca de parmezan
  • 1 lingurita mustar


Cum se prepara macaroanele cu branza fara coacere:

Pune pastele la fiert intr-o oala mare cu putina sare. Dupa ce au fiert 4 minute, adauga peste ele buchetelul de broccoli si lasa totul sa fiarba inca 4-5 minute.

Pune laptele la fiert la foc mediu si amesteca jumatate din cantitatea de lapte cu faina, praful de usturoi, sarea si piperul.

Pune apoi amestecul peste laptele ramas si lasa-l sa fiarba la foc potrivit pana se ingroasa. Adauga in compozitia inca fierbinte parmezanul, branza Cedar si mustarul si amesteca pana se topeste branza.


Cum se servesc macaroanele cu branza fara coacere:

Macaroanele cu branza fara coacere se servesc calde, cu sos, broccoli si cu morcov ras.

Sursa foto: eatingwell.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din mancare

Expertul Acasa.ro, Chef Matthew Ehsanmehr

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Drob, stufat si pasca, preparate traditionale intr-o forma inedita pentru masa de Paste

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Cum se pregatesc mucenicii muntenesti

Experti Retete

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Tort Trio Chocolate

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului