Feluri principale

#miel #retete #sparanghel # miel cu sparanghel

Miel cu sparanghel

Mielul cu sparanghel este un preparat usor de realizat, consistent si savuros. Se serveste cald, cu diverse garnituri de legume, salate si sosuri.

Ingrediente pentru mielul cu sparanghel


30 ml ulei de masline
1 ceapa rosie tocata
3 catei de usturoi
700 grame carne de pui taiata in cubulete
200 ml vin alb sec
500 grame sparanghel
sare
piper.

Cum se prepara mielul cu sparanghel

Incinge uleiul intr-o tigaie si caleste ceapa si usturoiul. Lasa pe foc timp de 5 minute, pana cand se inmoaie. Adauga apoi carnea de miel si lasa pe foc pana cand isi schimba culoarea, timp de 5 - 10 minute.

Adauga vinul si lasa pe foc pana cand clocoteste. Da focul mai mic si mai lasa sa fiarba 20 de minute. Adauga apoi si sparanghelul si gateste pana se inmoaie, timp de 4 - 5 minute. Asezoneaza cu sare si piper.

Cum se serveste mielul cu sparanghel

Mielul cu sparanghel se serveste ca atare. Il mai poti servi si cu o salata simpla si un sos de usturoi.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din mancare

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Drob, stufat si pasca, preparate traditionale intr-o forma inedita pentru masa de Paste

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Cum se pregatesc mucenicii muntenesti

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Tort cu fulgi de zapada pentru noaptea de Revelion

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mihaela Vulpe: Gogosari umpluti cu vinete, in bulion

Experti Retete

Sfatul expertului

Gateste cu Oana: Inghetata raw cu 3 ingrediente

Expertul Acasa.ro, Oana Grecea: Chef in bucataria de acasa

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Bulete de branza

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu

Pune o intrebare