Surprinde-ti invitatii la masa de Paste cu un desert spectaculos. Pregateste-le niste delicioase mini-pavlove cu petale de trandafir zaharisite si zmeura, care au un aspect incantator.
Ingrediente pentru mini-pavlove cu petale de trandafir zaharisite si zmeura:
- 4 albusuri
- 285 g zahar pudra
- 2 lingurite faina de porumb
- 1 lingurita otet alb
- 1 jumatate de lingurita apa de trandafiri
- 1 trandafir
- 1 albus, suplimentar
- 70 g de zahar pudra, suplimentar
- 185 ml smantana
- 2 lingurite zahar tos
- 1 lingurita esenta de vanilie
- 150 g zmeura
Cum se prepara mini-pavlove cu petale de trandafir zaharisite si zmeura:
Preincalzeste cuptorul la 150° C. Mixeaza albusurile pana devin spuma si adauga treptat zaharul, pana cand amestecul devine gros si zahrul se dizolva complet.
Adauga faina de porumb, otetul si apa de trandafiri si amesteca usor pana se combina. Apoi ia cu o lingurita o cantitate suficienta de compozitie si formeaza pavlove. Pune-le intr-o tava tapetata cu hartie de copt si lasa-le la cuptor 30 minute.
Unge petalele de trandafir cu albus si presara peste ele zahar tos si pune-le la cuptor 3-4 minute. Pentru crema, amesteca zaharul pudra cu vanilia si smantana.
Cum se servesc mini-pavlove cu petale de trandafir zaharisite si zmeura:
Se servesc reci, decorate cu zmeura si cu crema de vanilie.
Sursa foto: homelife.com