Feluri principale

#porc #retete #ierburi aromatice # muschi de porc

Muschi de porc la cuptor umplut cu ierburi aromatice

Muschiul de porc la cuptor umplut cu este ideal pentru mesele festive. Este foarte fraged si aromat. Se serveste cu cartofi copti . Mai poti garnisi si cu patrunjel tocat si un sos din smantana si usturoi.

Ingrediente pentru muschiul de porc la cuptor umplut cu ierburi aromatice

50 grame unt

50 grame pesmet

2 kg

2 kg cartofi taiati pe jumatate

40 grame grasime de gasca

salvie

patrunjel

ceapa verde

rozmarin.

Cum se prepara muschiul de porc la cuptor umplut cu ierburi aromatice

Incinge cuptorul la 180 de grade. Intr-un bol amesteca salvia , patrunjelul, ceapa verde si rozmarinul tocate impreuna cu pesmetul si untul. Asezoneaza cu sare si piper.

Cresteaza muschiul de porc si umple cu amestecul cu ierburi si unt. Unge apoi muschiul de porc cu ulei de masline sare si piper. Aseaza muschiul de porc intr-o tava si da la cuptor pentru 2 ore.

Intre timp pune cartofii la fiert in apa cu sare. Cand sunt gata, aseaza cartofii intr-o tava si amesteca cu grasimea de gasca. Da la cuptor pentru 30 de minute.

Cum se serveste muschiul de porc la cuptor umplut cu ierburi aromatice

Muschiul de porc la cuptor umplut cu ierburi aromatice se serveste cu garnitura de . Mai poti garnisi cu patrunjel tocat.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din mancare

Expertul Acasa.ro, Chef Matthew Ehsanmehr

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Drob, stufat si pasca, preparate traditionale intr-o forma inedita pentru masa de Paste

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Cum se pregatesc mucenicii muntenesti

Experti Retete

Sfatul expertului

Gateste cu Oana: Inghetata raw cu 3 ingrediente

Expertul Acasa.ro, Oana Grecea: Chef in bucataria de acasa

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului