Muschiul de porc la cuptor umplut cu este ideal pentru mesele festive. Este foarte fraged si aromat. Se serveste cu cartofi copti . Mai poti garnisi si cu patrunjel tocat si un sos din smantana si usturoi.
Ingrediente pentru muschiul de porc la cuptor umplut cu ierburi aromatice
50 grame unt
50 grame pesmet
2 kg
2 kg cartofi taiati pe jumatate
40 grame grasime de gasca
salvie
patrunjel
rozmarin.
Cum se prepara muschiul de porc la cuptor umplut cu ierburi aromatice
Incinge cuptorul la 180 de grade. Intr-un bol amesteca salvia , patrunjelul, ceapa verde si rozmarinul tocate impreuna cu pesmetul si untul. Asezoneaza cu sare si piper.
Cresteaza muschiul de porc si umple cu amestecul cu ierburi si unt. Unge apoi muschiul de porc cu ulei de masline sare si piper. Aseaza muschiul de porc intr-o tava si da la cuptor pentru 2 ore.
Intre timp pune cartofii la fiert in apa cu sare. Cand sunt gata, aseaza cartofii intr-o tava si amesteca cu grasimea de gasca. Da la cuptor pentru 30 de minute.
Cum se serveste muschiul de porc la cuptor umplut cu ierburi aromatice
Muschiul de porc la cuptor umplut cu ierburi aromatice se serveste cu garnitura de . Mai poti garnisi cu patrunjel tocat.