Feluri principale

#ciuperci #carne #vita #ceapa

Muschi de vita umplut

Muschiul de vita umplut cu ciuperci si ceapa este un preparat foarte gustos, potrivit pentru mesele cu multi invitati. Poate fi servit cu diverse garnituri din legume sau piureuri. Nu uita sa presari pe deasupra si putin patrunjel.
 

Ingrediente pentru muschiul de vita umplut
 

 

Cum se prepara muschiul de vita umplut
 

Intr-o tigaie incinge untul. Adauga ceapa si las-o la calit timp de 5 minute. Adauga ciupercile si mai lasa pe foc timp de 5 - 10 minute. Lasa apoi sa se raceasca.

Taie apoi muschiul pe jumatate . Asezoneaza cu sare, piper si sos de soia. In centrul muschiului intinde compozitia cu ceapa si ciuperci. Ruleaza apoi muschiul de vita. Leaga muschiul cu sfoara de bucatarie.

Aseaza ruloul intr-o tava unsa cu putin ulei. Da tava la cuptor pentru 40 - 50 de minute. Cand e gata, scote muschiul de la cuptor si lasa-l sa se raceasca 10 minute inaitne de a- servi.
 

Cum se serveste muschiul de vita umplut
 

Muschiul de vita umplut se serveste cu piure de cartofi cu patrunjel presarat pe deasupra.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din mancare

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Drob, stufat si pasca, preparate traditionale intr-o forma inedita pentru masa de Paste

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Cum se pregatesc mucenicii muntenesti

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Tort cu fulgi de zapada pentru noaptea de Revelion

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mihaela Vulpe: Gogosari umpluti cu vinete, in bulion

Experti Retete

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu:  Trucuri pentru un orez delicios

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Tort Trio Chocolate

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu

Pune o intrebare