Muschiuletul de porc cu sos de mustar este un preparat gustos si hranitor, pe care il poti servi la pranz.
Ingrediente pentru muschiuletul de porc cu sos de mustar
- 1/3 cana vin rosu
- 1/3 cana sos de soia
- 2 linguri zahr brun
- 900 grame muschiulet de porc
- 1/3 cana maioneza
- 1/3 cana smantana
- 1 1/2 linguri mustar praf
-
1 lingura arpagic proaspat, tocat.
Cum se prepara muschiuletul de porc cu sos de mustar
Amesteca vinul, sosul de soia si zaharul intr-o punga de plastic. Pune carnea in marinata si las-o la frigider cel putin 8 ore. O poti pregati seara pentru a o lasa peste noapte.
Pune intr-un castron maioneza, smantana si praful de mustar. Amesteca bine, apoi adauga arpagicul maruntit. Da la frigider sosul.
Puen carnea la cuptor la 165 grade Celsius, pentru o ora. Scoate tava, las-o cateva minute , apoi feliaza muschiuletul.
Cum se serveste muschiuletul de porc cu sos de mustar
Se serveste cu sos de mustar.