Feluri principale

#peste toxic #pangasius #peste

NU manca niciodata acest peste! Este cel mai toxic dintre toti!

Pestele este recomandat in orice dieta. Acesta are cea mai buna carne din punct de vedere nutritional, iar pestele salbatic este cu atat mai sanatos.

Exista insa un tip de peste care este des consumt de romani si nu numai, deoarece este ieftin si usor de preparat. Cu toate acestea, acest peste este extrem de toxic pentru organismul uman. 

Este vorba despre pangasius, un peste des consumat de romani deoarece este ieftin, nu are oase si nici nu prea are gust si miros pregnant de peste cum se intampla in cazul altora. Cu toate acestea putini stiu de unde provine acest tip de peste si in ce conditii creste. Daca ar sti putini l-ar mai consuma. 

Pangasius este un peste hibrid care provine din apele Vietnamului, mai exact din raul Mekong. Este cel mai poluat rau din cauza numeroaselor fabrici care isi varsa deseurile in acea apa. 

Pangasius a fost creat special pentru a supravietui acestor ape murdare, pline de toxine. Mai precis, Pangasiusul este o gaselnita a cercetatorilor chinezi, o incrucisare intre mai multe specii de peste, care are o toleranta extrem de crescuta la toxinele prezente in apa cu pricina si, mai mult, se hraneste cu acestea, in asa fel incat curata apa de toate substantele poluante. Pangasiusul nu face altceva decat sa se hraneasca toata viata cu toxine, bacterii si microorganisme, dar si resturi de pesti morti, uscati si macinati sub forma unei pudre. Nu degeaba i se mai spune si pestele sanitar, scrie romaniatv.net.

Prin urmare, de fiecare data cand consumi pangasius consumi cantitati mari de toxine fara sa stii. Evita pe cat posibil consumul acestui peste extrem de toxic, si mai ales, nu il da copiilor.

Daca vrei sa consumi peste orienteaza-te carte alt tip de peste.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din mancare

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Drob, stufat si pasca, preparate traditionale intr-o forma inedita pentru masa de Paste

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Cum se pregatesc mucenicii muntenesti

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Tort cu fulgi de zapada pentru noaptea de Revelion

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mihaela Vulpe: Gogosari umpluti cu vinete, in bulion

Experti Retete

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu:  Trucuri pentru un orez delicios

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu

Pune o intrebare