Feluri principale

#paste carbonara #carbonara #reteta #ingrediente #culinar

Paste Carbonara

Pastele Carbonara reprezinta o amprenta a Italiei in toate tarile din lume. Acestea sunt foarte gustoase si, din acest motiv, foarte cerute de gurmanzi.

De ce ingrediente ai nevoie:

  • o punga de paste
  • o rotita de cascaval
  • 300 grame de kaiser
  • un pahar cu lapte
  • doua oua
  • sare, ulei si busuioc. 

Cum se prepara:

  • Pastele se pun la fiert in apa cu sare.
  • Se bat ouale ca pentru omleta si se adauga laptele si busuiocul.
  • Separat se da pe o razatoare mare cascavalul si se taie bucatele kaiserul.
  • Dupa ce au fiert, pastele se scurg bine si se lasa in oala in care au fiert. Se adauga apoi peste ele kaiserul, oul amestecat cu lapte, cascavalul ras si se amesteca bine.

Cum se serveste:

  • Pastele se servesc calde, dupa preferinta , cu un adaos de busuioc sau alte mirodenii .

 

 

loading...
  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din mancare

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Drob, stufat si pasca, preparate traditionale intr-o forma inedita pentru masa de Paste

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Cum se pregatesc mucenicii muntenesti

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Tort cu fulgi de zapada pentru noaptea de Revelion

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mihaela Vulpe: Gogosari umpluti cu vinete, in bulion

Experti Retete

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste aici.