Feluri principale

#migdale #rosii #paste #retete #anghinare #paste cu anghinare

Paste cu anghinare, rosii uscate si migdale

Pastele cu anghinare, rosii uscate si migdale sunt usor de preparat si foarte gustoase. Sunt ideale pentru cinele in familie. Le poti servi si cu parmezan ras.

Ingrediente pentru pastele cu anghinare, rosii uscate si migdale


400 grame paste
400 grame anghinare marinata de la conserva
200 grame migdale prajite
100 grame rosii uscate
10 ml suc de lamaie
10 grame coaja rasa de lamaie
patrunjel tocat
20 ml ulei de masline
sare
piper.

Cum se prepara pastele cu anghinare, rosii uscate si migdale

Intr-o cratita fierbe apa cu sare. Adauga pastele si lasa-le sa fiarba cateva minute. Intr-un bol, amestca anghinarea tocata, rosiile uscate tocate, migdalele si zeama de lamaie.

Cand pastele sunt gata, scurge-le bine de apa si adauga-le in bol, peste restul de ingrediente. Amesteca usor.

Presara coaja de lamaie, patrunjelul si asezoneaza cu sare si piper. Adauga si 2 linguri din uleiul in care au stat rosiile uscate si inca 1 lingura de ulei de masline. Amesteca.

Cum se servesc pastele cu anghinare, rosii uscate si migdale

Pastele cu anghinare, rosii uscate si migdale se servesc ca atare, calde.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din mancare

Expertul Acasa.ro, Chef Matthew Ehsanmehr

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Drob, stufat si pasca, preparate traditionale intr-o forma inedita pentru masa de Paste

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Cum se pregatesc mucenicii muntenesti

Experti Retete

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului