Pastele cu anghinare, rosii uscate si migdale sunt usor de preparat si foarte gustoase. Sunt ideale pentru cinele in familie. Le poti servi si cu parmezan ras.
Ingrediente pentru pastele cu anghinare, rosii uscate si migdale
400 grame paste
400 grame anghinare marinata de la conserva
200 grame migdale prajite
100 grame rosii uscate
10 ml suc de lamaie
10 grame coaja rasa de lamaie
patrunjel tocat
20 ml ulei de masline
sare
piper.
Cum se prepara pastele cu anghinare, rosii uscate si migdale
Intr-o cratita fierbe apa cu sare. Adauga pastele si lasa-le sa fiarba cateva minute. Intr-un bol, amestca anghinarea tocata, rosiile uscate tocate, migdalele si zeama de lamaie.
Cand pastele sunt gata, scurge-le bine de apa si adauga-le in bol, peste restul de ingrediente. Amesteca usor.
Presara coaja de lamaie, patrunjelul si asezoneaza cu sare si piper. Adauga si 2 linguri din uleiul in care au stat rosiile uscate si inca 1 lingura de ulei de masline. Amesteca.
Cum se servesc pastele cu anghinare, rosii uscate si migdale
Pastele cu anghinare, rosii uscate si migdale se servesc ca atare, calde.
#migdale #rosii #paste #retete #anghinare #paste cu anghinare
Paste cu anghinare, rosii uscate si migdale
Paste cu anghinare, rosii uscate si migdale Pastele cu anghinare, rosii uscate si migdale sunt usor de preparat si foarte gustoase. Sunt ideale pentru cinele in familie. Le poti servi si cu parmezan ras.- 2012-06-01 2012-06-01
Articole din mancare
Sfatul expertului
Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz
Cauta-ti perechea
Sfatul expertului