Feluri principale

# paste cu branza #paste #branza

Paste cu trei tipuri de branza

Pastele sunt una dintre mancarurile cele mai rapide si delicioase. Asadar, daca ai invitati, pregateste-le o cina sau un pranz rapid: paste cu trei tipuri de branza. Se pregatesc usor, in doar 20 de minute.

Ingrediente:

  • 340 g spaghetti sau pene
  • 2 linguri de ulei de masline extravirgin
  • 3 catei de usturoi, pisati
  • ¾ cana de smantana grasa
  • ¾ cana de supa de pui
  • ¾ amestec de branzeturi italiene
  • Sare Kosher
  • Piper negru proaspat macinat
  • 2 linguri de patrunjel proaspat tocat

Mod de preparare:

Pune la fiert apa cu putina sare, intr-o oala mare. Cand apa incepe sa fiarba, adauga pastele. Intre timp, intr-o tigaie cu putin ulei, caleste usturoiul, adauga smantana, supa de pui si jumatate de cana din apa in care au fiert pastele. Amesteca pana cand pastele sunt complet acoperite cu sosul.

Ia tigaia de pe foc si adauga branza rasa. Amesteca bine, astfel incat pastele sa se imbibe in sosul obtinut. Asezoneaza cu sare si piper dupa gust si garniseste cu patrunjel.

loading...
  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din mancare

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Drob, stufat si pasca, preparate traditionale intr-o forma inedita pentru masa de Paste

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Cum se pregatesc mucenicii muntenesti

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Tort cu fulgi de zapada pentru noaptea de Revelion

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mihaela Vulpe: Gogosari umpluti cu vinete, in bulion

Experti Retete

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Bulete de branza

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Gateste cu Oana: Inghetata raw cu 3 ingrediente

Expertul Acasa.ro, Oana Grecea: Chef in bucataria de acasa

Pune o intrebare

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste aici.