La inceput de primavara, incearca o reteta hranitoare, colorata si gustoasa: paste Primavera .
Ingrediente pentru paste Primavera
- 3 cani paste
- 2 linguri dressing italienesc
- 700 gr piept de pui dezosat, taiat bucatele
- 2 dovlecei, taiati
- 1 ½ cana sparanghel proaspat, taiat
- 1 ardei gras rosu, taiat
- 1 cana supa de pui
- 100 gr branza cremoasa
-
¼ cana Parmezan
Cum se prepara pastele Primavera
Fierbe pastele conform instructiunilor de pe pachet si scurge-le bine.
Incinge dressingul intr-o tigaie, la foc mediu. Adauga carnea de pui si legumele si lasa mancarea sa se faca 10 minute, amestecand mereu
Toarna apoi supa de pui si adauga branza. Amesteca bine, apoi adauga si Parmezanul.
Pune pastele in tigaie, peste restul compozitiei si amesteca sa se omogenizeze. Lasa-le sa stea pe foc cam 1 minut inainte sa le servesti.
Cum se servesc pastele Primavera
Se servesc calde.