Feluri principale

#pastrav #miere #mustar #retete gratar

Pastrav la gratar cu sos de miere si mustar

Pastravul la gratar cu sos de miere si mustar poate fi un preparat potrivit pentru un praz sau o cina. Ai nevoie de 30 de minute pentru a face acest fel de mancare.

Ingrediente pentru pastrav la gratar cu sos de miere si mustar
 

  • 6 fileuri de pastrav
  • ¼ cana maioneza
  • 1 lingura otet din cidru
  • 1 lingura mustar
  • 1 lingura miere
  • 1/8 lingurita piper
  • 4 cepe mari, taiate in jumatate
     

Cum se prepara pastravul la gratar cu sos de miere si mustar
 

Incinge gratarul.

Pune intr-un castron maioneza, otetul, mustarul, mierea si piperul.

Aseaza jumatatile de ceapa cu partea taiata in jos, pe gratarul incins, apoi aseaza peste ele fileurile de pastrav. Inchide capacul la gratar si lasa mancarea sa se faca 5 minute.

Toarna apoi peste peste sosul din castron si lasa pestele sa se mai faca inca 5 minute.
 

Cum se serveste pastravul la gratar cu sos de miere si mustar
 

Arunca ceapa si aseaza pastravul pe un platou. Il poti servi cu legume gratinate .
 

loading...
  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din mancare

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Drob, stufat si pasca, preparate traditionale intr-o forma inedita pentru masa de Paste

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Cum se pregatesc mucenicii muntenesti

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Tort cu fulgi de zapada pentru noaptea de Revelion

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mihaela Vulpe: Gogosari umpluti cu vinete, in bulion

Experti Retete

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Tort Trio Chocolate

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Tort Trio Chocolate

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu

Pune o intrebare

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste aici.