Feluri principale

#reteta #culinar #rosii #paste #penne

Penne cu rosii si cascaval

Aromat si zemos, penne cu rosii si cascaval reprezinta un preparat ce poate fi servit seara, la o masa speciala. Acesta se pregateste destul de usor si intr-un timp relativ scurt.

 

Ingredientele de care ai nevoie:

  • 1 punga de penne
  • 2 rosii mari
  • O roata mica de cascaval
  • 1 ceasca cu lapte
  • 3 linguri de ulei de masline
  • 1 lingura cu capere
  • Cateva frunze de patrunjel
  • Sare.

Cum se prepara:

  • Pastele se pun la fiert in apa cu putina sare.
  • Rosiile se spala, curata si apoi taie in cubulete dupa care se calesc in putin ulei de masline.
  • Cascavalul se da pe razatoare .
  • Dupa ce pennele au fiert, se scurg bine, iar peste ele se adauga rosiile calite, cascavalul, laptele si sarea si se amesteca bine.
  • La final se presoara cu putin patrunjel si se adauga cateva capere.

Cum se serveste:

  • Pennele cu rosii si cascaval se servesc calde, alaturi de un pahar de vin demidulce.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din mancare

Expertul Acasa.ro, Chef Matthew Ehsanmehr

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Drob, stufat si pasca, preparate traditionale intr-o forma inedita pentru masa de Paste

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Cum se pregatesc mucenicii muntenesti

Experti Retete