Ingrediente pestele copt in stil mexican
- 700g file de cod (poate fi inlocuit cu orice peste daca nu iti place codul)
- 1 avocado
- 1 cana sos salsa
- 1 cana branza Cheddar rasa
- ½ cana fulgi de porumb, maruntiti
- ¼ cana smantana
- sare
- piper
- ulei de masline
Cum se prepara pestele copt in stil mexican
Preincalzeste cuptorul la 180oC. Unge o tava cu ulei.
Adauga fileurile de peste, unul langa altul in tava. Asezoneaza-le cu sare si piper apoi stropeste-le cu putin ulei de masline. Lasa-le la frigider timp de 30 de minute.
Adauga sosul salsa peste fileurile de peste. Presara branza deasupra, iar la final adauga branza Cheddar rasa. Coace pestele timp de 15 minute, sau pana cand este bine patruns.
Inte timp taie fructul de avocado felii. Asaza-l peste fileurile de peste cand sunt gata, si adauga smantana deasupra.
Cum se serveste pestele copt in stil mexican
Serveste pestele copt in stil mexican, ca atare, alaturi de felii de paine prajita si o salata de legume.
Sursa foto: foodofbliss.com