Pestele cu migdale este un preparat care se face in maxim 30 de minute. Preparatul este usor si potrivit pentru un praz sau pentru cina.
Ingrediente pentru peste cu migdale
- 4 fileuri de peste alb
- 2 linguri migdale prajite, fulgi
- ¼ cana parmezan ras
- ¼ cana maioneza
- 1 lingura unt
- 1 ceapa mica, taiat
- ½ lingurita marar
- 1 lingura patrunjel proaspat, tocat
- 1 lingura suc de lamaie
- 1 lingurita sare
-
¼ lingurita piper
Cum se prepara pestele cu migdale
Pentru acest preparat poti folosi un peste alb, precum codul.
Pune untul intr-o tava de copt si da-l la cuptor sa se topeasca. Ai grija ca tava sa fie unsa bine cu untul topit. Tapeteaza apoi fundul cu felii de ceapa. Aseaza pestele peste ceapa si asezoneaza cu sare si piper dupa gust. Adauga apoi mararul.
Pune intr-un castron parmezanul, maioneza, patrunjelul si sucul de lamaie. Amesteca bine, apoi toarna sosul peste peste.
Pune pestele la cuptor la 220 grade Celsius, pentru 20 de minute. Cand pestele este destul de moale, il poti presara cu fulgi de migdale.
Cum se serveste pestele cu migdale
Se serveste imediat.