Pestele in crusta de parmezan se prepara repede si este foarte sanatos. In combinatie cu fasolea verde reprezinta o masa consistenta si energizanta. Il poti servi si cu alte legume fierte si cu parmezan ras pe deasupra.
Ingrediente pentru pestele in crusta de parmezan
- 100 grame pesmet
- 1 legatura patrunjel tocat
- 100 grame parmezan ras
- 10 grame de coaja rasa de lamaie
- 10 ml ulei de masline
- 800 grame peste file
- fasole fiarta pentru servit
- felii de lamaie pentru servit
- sare
- piper.
Cum se prepra pestele in crusta de parmezan
Intr-un bol amesteca pesmetul cu patrunjelul , parmezanul, coaja de lamaie, sarea si piperul. Amesteca bine. Stropeste cu putin ulei de masline.
Unge fiecare fileu de peste cu aceasta compozitie. Aseaza apoi peste pe o tava unsa cu ulei. Da tava la cuptor pentru 20 - 30 de minute.
Cum se serveste pestele in crusta de parmezan
Peste in crusta de parmezan se serveste cu fasole verde fiarta si felii de lamaie. Mai poti garnisi cu putin parmezan ras.