Pestele la cuptor cu lapte este o reteta usor de realizat si foarte gustoasa. De asemenea, este un preparat usor, foarte bun pentru cei care tin diete .
Ingrediente pentru peste la cuptor cu lapte
- 700 gr file de cod
- 1 ½ cani lapte
- 1 ceapa, taiata
- 1 lingurita de piper
- 1 lingurita patrunjel uscat
- 1 lingura suc de lamaie
-
sare dupa gust
Cum se prepara peste la cuptor cu lapte
Incalzeste cuptorul la 175 grade Celsius si unge o tava cu ulei.
Spala bine fileul de peste si usuca-l cu prosoape de hartie . Aseaza apoi pestele in tava, intr-un singur strat.
Intr-un castron, amesteca sarea, piperul, ceapa, laptele si apoi unge pestele cu acest sos. Toarna deasupra lui sucul de lamaie.
Da pestele la cuptor pentru 15 minute, pana cand suprafata acestuia este ferma.
Cum se serveste peste la cuptor cu lapte
Se serveste imediat.