Feluri principale

#peste #retete mexicane #peste mexican #peste la cuptor

Peste mexican la cuptor

Pestele mexican la cuptor constituie un fel de mancare apetisant, potrivit pentru a fi servit cu orez si cu tortillas calde.


Ingrediente pentru peste mexican

 

  • 675 gr cod;
  • 1 cana sos salsa ;
  • 1 cana branza Cheddar rasa;
  • 1/2 cana fulgi de porumb zdrobiti;
  • 1 avocado, decojit si taiat, fara sambure;
  • 1/4 cana smantana.


Cum se prepara pestele mexican


Incalzeste cuptorul la 200 grade Celsius si unge o tava cu ulei. Spala bine pestele, sterge-l, apoi aseaza-l in tava. Toarna sosul salsa peste cod , apoi presara branza rasa. Adauga fulgii de porumb, dupa care pune tava in cuptor, pentru 15 minute. Cand pestele se rupe cu usurinta, mancarea este gata.


Cum se serveste pestele mexican


Aseaza pestele in farfurii si apoi adauga bucatile de avocado deasupra lui. Toarna si smantana. Poti servi acest fel de mancare cu tortillas calde.

Sursa foto: dishbase.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din mancare

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Drob, stufat si pasca, preparate traditionale intr-o forma inedita pentru masa de Paste

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Cum se pregatesc mucenicii muntenesti

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Tort cu fulgi de zapada pentru noaptea de Revelion

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mihaela Vulpe: Gogosari umpluti cu vinete, in bulion

Experti Retete

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului