Feluri principale

#restaurant #casa select #culinar #reteta #pui #masline

Piept de pui cu masline verzi

Piepul de pui cu masline verzi este o mancare usoara, cu putine calorii si usor de preparat.


Ingrediente pentru piept de pui cu masline verzi:

 

  • 1 bucata piept de pui
  • 100 de grame de ciuperci fresh taiate
  • 70 de grame de sos de rosii
  • 50 grame de masline verzi
  • 50 grame de ceapa
  • O ceasca de supa de pui
  • Sare, piper si ulei de masline


Cum se prepara pieptul de pui cu masline verzi

 

 

Se pune pe gratar pieptul de pui. Se prajeste ceapa in uleiul de masline. Se adauga ciupercile, rosiile si maslinele verzi . Se adauga un praf de sare si delikat. Se adauga supa de pui peste sos. Se pune pieptul de pui  peste sos si se lasa doua minute.

 

Cum se serveste pieptul de pui cu masline verzi

  Se orneaza cu o frunza de salata si o felie de lamaie si se serveste cald.

 

   reteta oferita de restaurantul Casa Select. 

 


loading...
  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din mancare

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Drob, stufat si pasca, preparate traditionale intr-o forma inedita pentru masa de Paste

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Cum se pregatesc mucenicii muntenesti

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Tort cu fulgi de zapada pentru noaptea de Revelion

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mihaela Vulpe: Gogosari umpluti cu vinete, in bulion

Experti Retete

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste aici.