Feluri principale

#retete #parmezan #piept de pui #pui #piept de pui cu parmezan

Piept de pui cu parmezan

Pieptul de pui cu parmezan este un preparat inspirat din bucataria italiana, fiind o reteta simpa si gustoasa deopotriva.

Ingrediente pentru piept de pui cu parmezan

2 bucati piept de pui (2x200 g)

2 linguri ulei de masline

1 lingurita oregano uscat

2-3 linguri sos de rosii

1 lingura sos de soia

150 g parmezan ras

piper proaspat macinat

Cum se prepara piept de pui cu parmezan

Curata pieptul de pui de piele, apoi bate-l usor cu ciocanelul de snitele.

Aseaza bucatile de pui intr-o tava stropita cu ulei de masline, presara peste ele oregano uscat, sos de rosii, sos de soia si piper proaspat macinat.

Pune puiul la cuptor, la 180 de grade, circa 20 de minute.

Scoate pipetul de pui din tava si presara peste el parmezanul ras.

Cum se serveste piept de pui cu parmezan

Serveste pieptul de pui fierbinte, simplu sau insotit de o garnitura de orez.

Foto: mommyposh.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din mancare

Expertul Acasa.ro, Chef Matthew Ehsanmehr

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Drob, stufat si pasca, preparate traditionale intr-o forma inedita pentru masa de Paste

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Cum se pregatesc mucenicii muntenesti

Experti Retete