Feluri principale

#mustar #smantana #morcovi #piure

Piure de morcovi

Piureul de morcovi este un preparat usor si cremos, potrivit pentru mesele celor mici. Il poti insa servi si la diverse preparate din carne.
 

Ingrediente pentru piureul de morcovi
 

 

Cum se prepara piureul de morcovi
 

Fierbe morcovii in apa cu sare, timp de 30 de minute.

Cand morcovii s-au fiert, amesteca-i cu restul de ingrediente. Amesteca bine, pana obtii consistenta dorita.
 

Cum se serveste piureul de morcovi
 

Piureul de morcovi se serveste cald. Il poti servi atat simplu, cat si ca garnitura la diverse preparate.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din mancare

Expertul Acasa.ro, Chef Matthew Ehsanmehr

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Drob, stufat si pasca, preparate traditionale intr-o forma inedita pentru masa de Paste

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Cum se pregatesc mucenicii muntenesti

Experti Retete

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului